Zvonoteca

# E agitație prin târg, lumea a uitat de grevă, sunt festivități, curg buchete, florăriile sunt fericite, pruncii se strâng iar în careu, ce fain a fost acest an școlar. Râdem și glumim, dar încă un an școlar cu de toate și se duce societate asta de râpă.

# A aruncat punga cu morcovi o tanti supărată că un magazin vedetă i-a vândut produse pe jumătate stricate. A cerut explicații, șeful de magazin i-a spus că trebuia să fie atentă, că se mai întâmplă, că toți suntem oameni și greșim. Mama lor de morcovi importați gata curățați. Bine că n-au ajuns în zamă sau prin alte locuri întunecoase.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # E agitație prin târg, lumea a uitat de grevă, sunt festivități, curg buchete, florăriile sunt fericite, pruncii se strâng iar în careu, ce fain a fost acest an școlar. Râdem și glumim, dar încă un an școlar cu de toate și se duce societate asta de râpă. # A aruncat punga cu morcovi o tanti supărată că un magazin vedetă i-a vândut produse pe jumătate stricate. A cerut explicații, șeful de magazin i-a spus că trebuia să fie atentă, că se mai întâmplă, că toți suntem oameni și greșim.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment