George Guşet, bronz la Naţionalele de atletism

Aruncătorul de greutate de la CSM Zalău s-a clasat pe poziţia a treia a podiumului la ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de atletism, în aer liber, rezervate seniorilor. George Guşet a intrat astfel în posesia medaliei de bronz cu aruncarea ce a măsurat 16,50 metri. Atât evoluţia acestuia, cât şi poziţia din clasament au fost mai bune decât la Naţionalele de sală, din luna februarie, unde aruncătorul zălăuan de greutate s-a clasat pe locul patru cu aruncarea de 15,75 metri. Pe lângă Guşet jr, de la CSM Zalău a concurat la această probă şi Cristian Vlaic, acesta clasându-se pe locul cinci, stabilind însă record personal cu aruncarea ce a măsurat 12,08 metri.
De la CSM Zalău a fost prezentă la Naţionalele de la Bucureşti şi Paula Todoran, însă sportiva pregătită de Mirel Seişanu a abandonat cursa de 10.000 metri, cursă câştigată de Mihaela Prunduş, sportivă cu dublă legitimare la CSU Cluj Napoca – CSM Zalău.
Zălăuanca Simona Maxim a concurat şi ea în aceastză probă, atleta care reprezintă clubul CSM Oneşti clasându-se pe treapta a treia a podiumului, cu timpul de 36:19.85.
La ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de atetism au fost prezenţi 286 de atleţi (113 la feminin şi 173 la masculin) de la 74 de cluburi din România.

Leave a Comment