Pompierul Toth Karoly, cel mai bun jucător la turneul de minifotbal

Pompierii sălăjeni s-au întors acasă de la campionatul de minifotbal „Cupa ASPR” ediţia 2012, desfăşurat în perioada 2-5 iulie, în localitatea argeşeană Bradu, cu titlul de campioni şi cupa competiţiei, dar şi cu titlul de cel mai bun jucător al turneului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, componenţa lotului sălăjean a fost următoarea: Gheorghe Mărcuş, Ioan Dragomir, Nicolae Chiş-Ciure, Toth Karoly, Dorin Ortelecan, Tiberiu Cozma, Ioan Magdaş, Ilie Ardelean, Cristian Crişan şi Bucovinsky Deszo, având drept coordonator pe Adrian Dobocan. „După desfăşurarea meciurilor, pompierii sălăjeni s-au calificat de pe locul II din grupă, jucând semifinala cu echipa ISU Alba, pe care a învins-o cu scorul de 2-0. Finala competiţiei s-a desfăşurat joi dimineaţa, echipa sălăjeană întâlnind campioana de anul trecut a ISU Dolj, pe care a învins-o la loviturile de departajare de la 7 metri cu scorul de 4 la 3. A urmat festivitatea de premiere, în care Toth Karoly, din cadrul unităţii sălăjene, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului”, a declarat purtătorul de cuvânt.
În finala campionatului au participat opt echipaje de pompieri, împărţite pe două grupe. Astfel, ISU Sălaj a avut ca adversare echipele din judeţele Dolj, Harghita şi Dâmboviţa, în grupa a doua fiind calificate echipele din Alba, Giurgiu, Bacău şi Galaţi.
Finala campionatului a fost organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România, împreună cu sucursala Argeş, pe terenul sintetic din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bradu, în municipiul Piteşti.

Mihaela Oprea

Leave a Comment