HC Zalău nu a scăpat de emoţiile retrogradării

HC Zalău a coborât, din nou, pe loc retrogradabil, după înfrângerea suferită luni după-amiaza, pe terenul celor de la CSM Slatina. Zălăuancele urcaseră pe loc de baraj după succesul de joi, obţinut în faţa celor de la Măgura Cisnădie, făcând practic schimb de locuri cu slătinencele.

Zălăuancele au condus doar în debutul meciului de luni, când au avut 1 – 0 şi 2 – 1, echipa din Slatina având apoi aproape tot timpul un avantaj de două – trei goluri. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat minutele 42 şi 46, când gazdele au avut avantaj de şase goluri, conducând cu 20 – 14, apoi cu 22 – 16. Prima repriză a fost mai echilibrată, zălăuancele egalându-şi adversarele de câteva ori pe tabelă. 11 – 11 a fost scorul în minutul 23, dar până la pauză, CSM Slatina s-a desprins la trei lungimi, 15 – 12.

„Câte goluri vă mai dă junioara asta?”, le-a întrebat Tadici pe jucătoarele sale la un time-out cerut în prima parte, făcând referire la handbalista Maria Lixandroiu, care a fost şi cea mai bună marcatoare a gazdelor, alături de Ioana Rebeca Necula, ambele cu şase goluri. Tehnicianul zălăuan a acuzat şi maniera de arbitraj: „Nu vedeţi că ăştia au venit montaţi toţi trei, în echipă”, făcând referire la cei doi arbitri şi la observatorul întâlnirii. Diferenţa din final a fost tot de trei goluri, la fel ca cea de la pauză, 26 – 23, rezultat în urma căruia, Zalăul a coborât, din nou, pe penultimul loc, poziţie ce duce direct în eşalonul secund.

Cea mai bună marcatoare a Zalăului a fost Andreea Mihart, cu şapte reuşite.

Până la finalul sezonului mai sunt de disputat patru etape, iar HC Zalău va întâlni SCM Râmnicu Vâlcea (în deplasare), Universitatea Craiova (pe teren propriu), Minaur Baia Mare (în deplasare) şi CSM Galaţi (pe teren propriu).

Jocurile echipei CSM Slatina până la finalul sezonului: Dacia Mioveni (în deplasare), CSM Râmnicu Vâlcea (pe teren propriu), CSM Bucureşti (în deplasare) şi Universitatea Craiova (pe teren propriu).

 

3 Thoughts to “HC Zalău nu a scăpat de emoţiile retrogradării”

  1. […] HC Zalău a coborât, din nou, pe loc retrogradabil, după înfrângerea suferită luni după-amiaza, pe terenul celor de la CSM Slatina. Zălăuancele urcaseră pe loc de baraj după succesul de joi, obţinut în faţa celor de la Măgura Cisnădie, făcând practic schimb de locuri cu slătinencele. Zălăuancele au condus doar în debutul meciului de luni, când au avut 1 – 0 şi 2 – 1, echipa din Slatina având apoi aproape tot timpul un avantaj de două – trei goluri. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat minutele 42… Citeste mai mult […]

    1. Valentina

      Variante ptr a se salva: 1. Sa-l schimbe pe Tadici; 2. Sa dacă parte din conducerea tehnica soțiile lui Ciunt, Balajel, Fort et compania; 3. Sa le transfere in cadrul echipei pe Daniel cota, viorica dancila, Gabriela firea!!!

  2. […] HC Zalău a coborât, din nou, pe loc retrogradabil, după înfrângerea suferită luni după-amiaza, pe terenul celor de la CSM Slatina. Zălăuancele urcaseră pe loc de baraj după succesul de joi, obţinut în faţa celor de la Măgura Cisnădie, făcând practic schimb de locuri cu slătinencele. Zălăuancele au condus doar în debutul meciului de luni, când au avut 1 – 0 şi 2 – 1, echipa din Slatina având apoi aproape tot timpul un avantaj de două – trei goluri. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat minutele 42…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment