Zvonoteca

# Aproape că erau să se bată niște cumpărători în cunoscuta piață din Zalău. Ba că e scumpă brânza, ba că merele îs importate, ba că aia, ba că cealaltă, sfinți, neveste etc. Noroc cu producătoarea șefă, mare, solidă și cu voce de bărbat. Femeia s-a băgat între gaițe, le-a apucat de mână și le-a scos afară. Mama lor de nesimțite, de păsări zgomotoase.

# Curg părerile pe rețelele de socializare despre ce construiește un patron de firmă pe proprietatea sa din Zalău, pe terenul pentru care a plătit, pe terenul proprietate private. Să vezi tu cum au sărit zeci de sălăjeni la gâtul omului și îl acuză că nu vrea să construiască spitale și școli. Băbăieți, reveniți-vă, e terenul omului, a plătit pentru el, omul face ce vrea pe el, înțelegeți?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Aproape că erau să se bată niște cumpărători în cunoscuta piață din Zalău. Ba că e scumpă brânza, ba că merele îs importate, ba că aia, ba că cealaltă, sfinți, neveste etc. Noroc cu producătoarea șefă, mare, solidă și cu voce de bărbat. Femeia s-a băgat între gaițe, le-a apucat de mână și le-a scos afară. Mama lor de nesimțite, de păsări zgomotoase. # Curg părerile pe rețelele de socializare despre ce construiește un patron de firmă pe proprietatea sa din Zalău, pe terenul pentru care a plătit, pe… Citeste mai mult […]

Leave a Comment