Voleibaliştii zălăuani au pierdut „decisivul” la Galaţi şi vor evolua în grupa pentru locurile 5 – 8

SC Zalău şi Arcada Galaţi s-au luptat pentru calificarea în semifinalele Diviziei A1 la volei masculin, scorul fiind egal după primele două dispute, prima la Galaţi, a doua la Zalău. Luni seara a avut loc meciul decisiv, pe terenul gălăţenilor, formaţia de la poalele Meseşului fiind învinsă cu 3 – 0. Gazdele au început meciul în forţă, iar rezultatul a fost cât se poate de clar, 25 – 9. În actul secund, Zalăul a contat mult mai mult în joc, iar diferenţa din final a fost de 4 puncte, 25 – 21 în favoarea Arcadei. Ultimul parţial s-a încheiat cu 25 – 18, iar Zalăul va evolua astfel în grupa pentru locurile stabilirea locurilor 5 – 8.

Arcada a răspuns foarte bine cu blocajul, având 15 astfel de intervenţii în cele trei seturi, în timp ce Zalăul, doar cinci. SCM Zalău nu a mai fost echipa din primele două partide, aflându-se în avantaj doar de câteva ori în actul secund.

Arcada Galați: Malescha (16), Madsen (16), Bala (9), Talpă (9), Magdaș (4), Butnaru (3), Vilimanovic (2), Rață (1), Lescov (-), Cristudor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.

 

SCM Zalău: Ionescu (14), Stojsavljevic (8), Cveticanin (5), Cuciureanu (3), Pupart (1), F. Constantin (1), Buzduhan (1), Ocunschi, Mărieș (libero). Antrenor: Dragan Kobiljski.

One Thought to “Voleibaliştii zălăuani au pierdut „decisivul” la Galaţi şi vor evolua în grupa pentru locurile 5 – 8”

  1. […] SC Zalău şi Arcada Galaţi s-au luptat pentru calificarea în semifinalele Diviziei A1 la volei masculin, scorul fiind egal după primele două dispute, prima la Galaţi, a doua la Zalău. Luni seara a avut loc meciul decisiv, pe terenul gălăţenilor, formaţia de la poalele Meseşului fiind învinsă cu 3 – 0. Gazdele au început meciul în forţă, iar rezultatul a fost cât se poate de clar, 25 – 9. În actul secund, Zalăul a contat mult mai mult în joc, iar diferenţa din final a fost de 4 puncte, 25… Citeste mai mult […]

Leave a Comment