Zvonoteca

# De fiecare dată când plouă, Zalăul redevine lac. Ne-am săturat deja de placa asta, că orașul e în groapă, că vine apa. Să vedeți cum e în cartiere. Își face omul casă la oraș, dar are condiții de sat. Toate drumurile sunt pline de pământ, de noroi. Lasă, ne dezvoltăm până în 2080.

# Carnea la ofertă este vânată mai ceva ca aurul de bruneții cu dubele de marfă, de către cei care se plimbă prin comune și caută fer sau pene de gâscă. Băi, stă omul liniștit și educat la rând și vine tanti mare cu degetul în nas și se bagă în față, cumpără tot, se scobește în fund și pleacă. Să vezi sudalme prin marele magazin de lângă biserică, să vezi tu nervi.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Zvonărașule, rezolvarea at fi simplă cu ciocolatii, magazinele să vândă numai pt consum propriu așa cum au dispoziții. Nu le respectă, oare le pică ceva vânzătorilor ?

  2. […] # De fiecare dată când plouă, Zalăul redevine lac. Ne-am săturat deja de placa asta, că orașul e în groapă, că vine apa. Să vedeți cum e în cartiere. Își face omul casă la oraș, dar are condiții de sat. Toate drumurile sunt pline de pământ, de noroi. Lasă, ne dezvoltăm până în 2080. # Carnea la ofertă este vânată mai ceva ca aurul de bruneții cu dubele de marfă, de către cei care se plimbă prin comune și caută fer sau pene de gâscă. Băi, stă omul liniștit și… Citeste mai mult […]

Leave a Comment