Zvonoteca

# Bat-o vina comunicarea asta. Să pară cult și școlit, nicidecum școlat așa cum știe, un șef povestea odinioară despre cum a fost protagonistul unui accident, în care era „fortuit” să oprească Mercedesul pe care-l conducea pentru a nu se produce o tragedie. Noroc că nu a fost cu cealaltă mașină, a soției, Audiul, că mai obișnuiește să o conducă atunci când soția e plecată în delegație.

# Multe situații neprevăzute sunt comunicate către lume de cei care se ocupă cu apa de la robinete. Avarii peste avarii, care-s anunțate după ce se întrerupe apa. Dacă plătitorii ar anunța în ziua plății că nu au de unde să-și achite facturile pentru că a apărut ceva neprevăzut, oare ce s-ar întîmpla?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Bat-o vina comunicarea asta. Să pară cult și școlit, nicidecum școlat așa cum știe, un șef povestea odinioară despre cum a fost protagonistul unui accident, în care era „fortuit” să oprească Mercedesul pe care-l conducea pentru a nu se produce o tragedie. Noroc că nu a fost cu cealaltă mașină, a soției, Audiul, că mai obișnuiește să o conducă atunci când soția e plecată în delegație. # Multe situații neprevăzute sunt comunicate către lume de cei care se ocupă cu apa de la robinete. Avarii peste avarii, care-s anunțate… Citeste mai mult […]

  2. alice

    la faza cu „fortuitul”,fiti linistiti.Poate 2 dintr-o suta de romani o „nimeresc”.

Leave a Comment