Concert de colinde pentru reprezentantii Educatiei salajene

Concert de colinde pentru reprezentantii Educatiei salajenePeste 300 de colindatori din scolile din Zalau s-au adunat, ieri, in fata sediului Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, pentru a ura reprezentantilor Educatiei salajene toate cele bune cu ocazia sarbatorilor de iarna. Pentru concertul de colinde, elevii au primit in schimb daruri din partea reprezentantilor institutiei.

Potrivit inspectorului general scolar al ISJ Salaj, Ioan Abrudan, anul acesta programul colindelor de sarbatori a fost unul organizat, astfel incat sa nu fie deranjat programul institutiei pentru mai multe zile la rand in aceasta perioada. Prin urmare, am ales aceasta zi de luni drept dedicata colindatorilor. Este o bucurie pentru noi si o traditie purtata ani de-a randul cu ocazia sarbatorilor de iarna. Am primit astfel urarile de bine din partea a 325 de elevi din municipiu, oferindu-le in schimb Sarbatori fericite si pachete cu dulciuri si fructe, a declarat Abrudan.

Actiunea se inscrie in traditia colindului pe care anual, elevii zalauani il prezinta colectivului din cadrul Inspectoratului Scolar.

Leave a Comment