Scolile din Salaj – in file de carte

Scolile din Salaj - in file de carteScolile salajene isi vor avea trecutul istoricul si performantele scolare intr-o carte intitulata mai mult decat sugestiv Cartea scolilor salajene, lansarea acesteia avand loc cel taziu in luna noiembrie a acestui an, cu ocazia Zilelor Invatamantului Salajean. Initiativa apartine Inspectoratului Scolar Judetean Salaj. Inspectorul general scolar al inspectoratului, Ioan Abrudan, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute ieri, ca in acest proiect vor fi incluse doar unitatile scolare cu personalitate juridica din judet.

In aceasta perioada, solicitam conducerii unitatilor scolare sa intocmeasca fiecare o prezentare a scolii, care sa cuprinda istoricul unitatii, rezultatele deosebite si performantele, valorile scolii si tot ceea ce considera important pentru prezentarea unitatii scolare. Prin aceasta initiativa ne dorim prezentarea sistemului de invatamant salajean, atat intre unitatile de invatamant, cat si pentru cei interesati, a mentionat Abrudan. Potrivit sursei citate, proiectul se doreste a fi continuat pe termen lung, la aproximativ patru-cinci ani, informatiile scolare fiind reinnoite intr-o alta editie.

Pana atunci, Cartea Scolilor Salajene va fi tiparita in 500 de exemplare, care vor fi distribuite unitatilor scolare din judet, si nu numai.

Leave a Comment