Ingerul Pazitor, prima carte din Romania care a ajuns pe Amazon

Ingerul Pazitor, prima carte din Romania care a ajuns pe Amazon

Romanul lui George Lazar, Ingerul Pazitor, aparut in decembrie 2009 la editura Millenium, a fost acceptat pentru publicare pe Amazon, atat in versiunea tiparita cat și in versiunea electronica, disponibila pentru terminale de tip Kindle, la adresele http://www.amazon.com/Ingerul-pazitor-Romanian-George-Lazar/dp/6068113043/, respectiv http://www.amazon.com/Ingerul-pazitor-ebook/dp/B003H05YV0/

www.Amazon.com este cea mai mare librarie virtuala din lume și, cu excepția catorva titluri ale unor autori romani din diaspora, pana la romanul Ingerul Pazitor, nici un alt autor din Romania nu a mai ajuns, pana in prezent, sa fie listat pe acest site.

Publicarea a fost posibila datorita unei alte edituri, Eagle, care a incheiat un parteneriat cu Amazon prin care romanele mai multor autori romani vor fi disponibile pentru cititorii din diaspora dar și pentru cei din țara. Recent, romanul a fost desemnat Cel mai bun volum romanesc aparut in 2009 de cititorii care au votat pe portalul www.cititorsf.ro

Iata prezentarea carții, considerata de critici un tehno thriller de excepție:

Imagineaza-ți ca, intr-o zi, vine cineva la tine și te avertizeaza: peste cateva zile vei muri. Desigur, il alungi, ca pe un individ pus pe glume macabre. Insa acesta insista și iți dovedește, cu fapte pe care numai tu credeai ca le știi, cum ca, intr-adevar, ți-a salvat viața in trecut, special pentru a ajunge in acest moment cand, daca vrei sa mai traiești, trebuie sa platești. Ah, am uitat sa va spun: oferta se face numai celor foarte bogați.

Iți trece prin cap ca o fi un șarlatan dornic sa te șantajeze. Un escroc dispus sa-ți insceneze ceva, ca sa te scurga de bani. Dar nu e așa, pentru ca iți dovedește ca s-a inventat și acel dispozitiv cu care putem arunca, in condiții speciale, o privire mioapa in viitor pentru a afla ceea ce credeam ca este numai atributul lui Dumnezeu: momentul aproximativ al morții. Daca toate astea s-ar petrece, ai da banii? Dar daca supraviețuirea ta inseamna moartea altora, ce ai alege?

Romanul Ingerul Pazitor iți promite dezvaluirea unei probleme la care nu te-ai gandit niciodata. Viața ta, viețile tuturor, au un preț. Depinde cat ești de dispus sa il platești. Și, mai ales, sa suporți consecințele.

Nu o sa lași din mana aceasta carte. Pana la ultima pagina cand iți vei dori sa mai urmeze și altele.

Romanul poate fi achiziționat din librarii sau de la libraria virtuala www.sci-fi.ro.

Leave a Comment