O donatie – un bilet la filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier

O donatie - un bilet la filmul Eu cand vreau sa fluier, fluierO donatie pentru copiii cu dizabilitati din judet in schimbul unui bilet la filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier ce ruleaza marti, 4 mai, incepand cu ora 18:30, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau. Aceasta este actiunea culturala initiata de voluntarii Clubului Rotaract Zalau, alaturi de Fundatia AGAPIS, pentru a strange fonduri si alte donatii pentru copiii cu dizabilitati din centrele specializate ale judetului. De asemenea, acest proiect are ca scop si stimularea spiritului civic si cresterea responsabilizarii cetatenilor prin implicarea in actiuni de voluntarism, pe fondul promovarii unor valori culturale romanesti.

Potrivit reprezentantilor Clubului Rotaract Zalau, proiectia acestei pelicule nu este o alegere intamplatoare, avand in vedere ca lungmetrajul Eu cand vreau sa fluier, fluier, in regia lui Florin Serban, a primit de curand Jury Grand Prix – Silver Bear / Marele Premiu al Juriului – Ursul de Argint, dupa ce a obtinut si distinctia Alfred Bauer, oferita pentru noi perspective in arta cinematografica, la Gala Festivalului de Film de la Berlin 2010. Printre invitatii speciali ai acestui eveniment se numara chiar actorii principali ai productiei Eu cand vreau sa fluier, fluier: Ada Condeescu si George Pistereanu, precum si producatorul Daniel Mitulescu.

Partenerii oficiali ai acestui eveniment sunt Consiliul Judetean Salaj, Primaria Municipiului Zalau, Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, SC NeraSoft SRL si Hotel Royal. Sponsorul principal al evenimentului este TenarisSilcotub.

Dupa cum am mentionat mai sus, accesul la eveniment se face pe baza unui bilet gratuit. Acesta poate fi obtinut de la casuta Rotaract din parcul de marmura, din fata Prefecturii Salaj, in schimbul unei donatii care face dovada implicarii in aceasta misiune caritabila. Donatiile pot fi in bani, jucarii sau carti, lucruri ce pot duce la imbunatatirea conditiilor de trai ale copiilor cu dizabilitati. Biletele se vor distribui in perioada 28 aprilie-2 mai, intre orele 16:30 si 20.

Leave a Comment