Salajenii care iubesc teatrul sunt asteptati, in 2 aprilie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau pentru a vedea piesa Gaitele, pusa in scena de actorii Teatrului National Cluj Napoca. Potrivit unui comunicat de presa remis ieri de Primaria Zalau, spectacolul respectiv va deschide prima stagiune din cele doua pe care administratia municipala si institutia de cultura sus amintita le organizeaza in acest an. Pentru ca am dorit intotdeauna sa sprijinim activitatile culturale la nivelul municipiului, oferim posibilitatea iubitorilor de teatru de a vedea un spectacol deosebit. Ne dorim ca sala sa fie plina, ceea ce va insemna ca eforturile financiare ale Consiliului Local si ale Primariei nu sunt zadarnice, a declarat primarul Radu Capilnasiu.

Prin HCL nr. 70/2008, din taxa speciala sport-cultura a fost alocata suma de 50.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de organizare a spectacolelor de teatru, astfel ca pretul pe care trebuie sa il achite zalauanii este de doar 5 lei.

Anul 2008 va avea spectacole de teatru si pentru cei mici. Astfel, la Casa Municipala de Cultura, in 17 aprilie, Teatrul din Baia Mare va pune in scena piesa Don Quijote, piesa care se adreseaza si copiilor din clasele V – VIII. De asemenea, in 29 mai, acelasi teatru va veni in Zalau cu piesa Spargatorul de nuci.

Leave a Comment