Cadouri de sarbatori la Galeria de Arta Ioan Sima

Va reamintim ca si-a deschis portile, pentru toti iubitorii de frumos, Targul De Arta anual de la Galeria de Arta Ioan Sima (strada Gheorghe Doja, nr. 6). Este un bun prilej pentru toti amatorii de frumos sa-si delecteze privirile cu expozitia organizata aici de muzeografii galeriei, dar si de a cumpara cadouri pentru sarbatorile de iarna. Galeria de arta aduce in fata dumneavoastra o larga paleta de produse, care, suntem siguri, va vor impresiona.

Eugen Patachi si Gheorghe Ilea sunt nume care nu mai au nevoie de prezentare, mai ales ca sunt artisti mereu prezenti pe simezele galeriei noastre. Veti putea vedea sau cumpara peisaje de toamna si iarna sau flori de primavara, de o tinuta artistica remarcabila.

Icoanele pe sticla si lemn semnate de Ana Pop si Olga Ortan va vor introduce in atmosfera calda si sacra a sfintelor sarbatori de iarna.

Anul acesta gazduim o expozitie cu vanzare (lumanari, felicitari, tricoturi, forme de gips, tablouri) a tinerilor cu handicap neuromotor din Centrul de integrare prin terapie ocupationala din Zalau, dar si tapiserii elegante lucrate de Asociatia pentru protejarea si ajutorarea handicapatilor neuropsihici din Cluj Napoca.

Remarcabile sunt si piesele de sticlarie de decor mata si colorata realizate la Germarom Zalau.

In acelasi context, al cadourilor de Craciun, puteti admira sau cumpara goblenuri lucrate de Lina Niste, aranjamente florale, tricoturi, mai multe tipuri de felicitari sau obiecte de sticlarie artistica realizate de Ovidiu Hateganu.

Targul de arta va fi deschis pana in 1 februarie 2007, in fiecare zi, intre orele 9.00

Leave a Comment