Clasa a XII-a incheie astazi cursurile

Clasa a XII-a incheie astazi cursurileAbsolventii de liceu au parte, astazi, de ultima zi impreuna cu colegii si profesorii care le-au fost alaturi pe parcursul celor mai frumosi ani ai adolescentei. Pentru a marca acest moment important din viata lor, unitatile scolare salajene au organizat, in aceste zile, festivitatile de absolvire la care au fost invitate sa participe oficialitatile judetului, cadrele didactice, dar si parintii si prietenii absolventilor.

Atat elevii, cat mai ales parintii acestora, au fost cuprinsi de emotii la inmanarea premiilor si diplomelor de absolvire a liceului. Au urmat alocutiunile invitatilor si directorilor unitatilor liceale, dupa care, in mod simbolic, absolventii din acest an au predat cheia scolii colegilor lor din clasele a XI-a. Nu au lipsit nici premiile acordate elevilor care au incheiat anul scolar sau fiecare an de liceu cu medii de nota 10.

La final, absolventii au primit buchete imense de flori din partea familiilor si prietenilor, oferind, la randul lor, cadouri si flori dirigintilor si profesorilor care i-au indrumat in anii de liceu.

In acest an scolar, au fost cuprinsi in clasele terminale de liceu un numar de 2.413 elevi. Acestia au incheiat cursurile scolare mai devreme, urmand ca, in saptamanile viitoare, sa intre in febra exemenului de bacalaureat.

Leave a Comment