Grădiniţa Pinochio, în straie de sărbătoare

Grădiniţa Pinochio, în straie de sărbătoare

Toţi copiii de la Grădiniţa Pinochio din Zalău s-au distrat de minune la spectacolul organizat ieri în cinstea lor, de Ziua Internaţională a Copiilor. Îmbrăcaţi fie în straie de sărbătoare, fie în costume reprezentând personajul lor preferat din poveşti ori desene animate, micuţii au fost atât spectactori, alături de părinţi, cât şi protagoniştii momentelor artistice.

După cum ne-a declarat directorul Grădiniţei, Maria Labo, prima dintre activităţile zilei a fost încheierea proiectului educaţional Cu focul nu este de glumit, la care a participat şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj. A urmat spectacolul susţinut în curtea unităţii de învăţământ, în cadrul căruia copiii au dansat vals, populară, pe muzică ritmică, precum şi dans modern şi nelipsitul dansul raţei. N-au lipsit nici artiştii vocali, nici cântecele susţinute în cor de către toţi copiii grădiniţei.

Spre bucuria tuturor, la finalul spectacolului, fiecare copil a primit din partea conducerii Grădiniţei câte un pachet cu dulciuri, sucuri şi alte bunătăţi. Iar ca toate să fie în linie, mai bine de o jumătate de oră, micuţii de la Grădiniţa Pinochio au dansat, au cântat şi s-au jucat în voie.

Leave a Comment