Debut cu stangul in programul de distributie a merelor in scoli

Debut cu stangul in programul de distributie a merelor in scoliIn sapte din cele opt zone ale Salajului s-au distribuit scolarilor, in prima zi de contract, pliante publicitare in loc de mere. Doar in scoli din zece unitati administrativ-teritoriale din judet, din comunele Camar, Halmasd, Ip, Marca, Nusfalau, Boghis, Plopis, Sag, Valcau de Jos si orasul Simleu Silvaniei, au fost impartite, la 4.244 de elevi din clasele I-VIII, mere (si brosuri) prin Programul Fructe in scoli, de catre firma SC Symbi Prodcom SRL Ip.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Salaj, Laura Opris, operatorul SC BamPam Impex SRL Turda, a semnat contractul de furnizare a merelor pentru sapte zone din Salaj, respectiv, pentru 16.219 elevi. Firma a impartit in prima zi de contract, in data de 5 ianuarie, pliante, si abia din data de 6 ianuarie a furnizat mult asteptatele mere.

Realizarea si distribuirea brosurilor nu este obligatia contractuala a operatorilor economici. Aceasta responsabilitate revine, conform prevederilor HG 905/2010 Consiliului Judetean Salaj, Inspectoratului Judetean Scolar Salaj si Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Salaj. Presedintele CJ, Tiberiu Marc crede ca firma din Turda va recupera deficientele inregistrate. Avand in vedere faptul ca distributia produselor este saptamanala, operatorul economic SC Bam Pam Impex SRL Turda poate recupera deficientele din data de 5 ianuarie 2011, a mentionat seful executivului judetean.

Leave a Comment