Dascalii se lupta pentru un post de suplinitor

Dascalii se lupta pentru un post de suplinitorPosturile pentru suplinitori scoase la concurs de Inspectoratul Scolar Judetean Salaj pentru anul scolar urmator vor fi repartizate, astazi, in sedintele publice organizate in sala festiva a Scolii Gimnaziale Mihai Eminescu Zalau. La aceste repartizari vor participa candidatii care au obtinut note mai mari sau egale cu 5 la concursul din data de 14 iulie, precum si suplinitorii cu post redus care la concursurile din 2008 sau 2009 au obtinut note mai mari sau egale cu 7 pentru suplinire.

Sedinta publica pentru repartizarea posturilor de suplinitori va avea loc astazi pentru posturile de educatori, invatatori si discipline tehnologice, in timp ce joi, in aceeasi sala va avea loc sedinta de repartizare a posturilor de suplinitori pentru celelalte discipline.

Ieri a avut loc sedinta de rezolvare a celor aproximativ 200 de cereri depuse de candidatii din Salaj pentru continuitate prin suplinire. Posturile ramase neocupate vor fi scoase din nou la concurs adresat cadrelor didactice calificate. Inscrierile vor avea loc in intervalul 3-4 august, concursul urmand sa aiba loc in 5 – 6 august.

Leave a Comment