Elevii simleuani, primii la concursul Educatie rutiera – educatie pentru viata

Elevii simleuani, primii la concursul Educatie rutiera - educatie pentru viataElevii de la noua unitati de invatamant din judetul Salaj s-au intrecut la faza judeteana a concursului Educatie rutiera – educatie pentru viata, editia 2010, organizata in data de 3 iunie, la Palatul Copiilor din Jibou. Aceasta a fost prima editie in care concursul, organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, s-a desfasurat pe doua sectiuni: la gimnaziu si liceu.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, la competitie sau participat noua echipaje, dintre care sase de gimnaziu, de la Scolile Gimnaziale Aghires si Romanasi, Grupul Scolar Octavian Goga Zalau, Scoala Gimnaziala Horea din Simleu Silvaniei, Scoala Gimnaziala Gheorghe Lazar din Zalau si Liceul Sportiv Avram Iancu din Zalau, si trei echipaje de liceu, de la Liceul Sportiv Avram Iancu, Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai si Colegiul National Silvania din Zalau.

Concurentii de gimnaziu au participat la doua probe, proba de parc scoala si poligon, iar cei de liceu, la proba teoretica si la arbitrajul concurentilor de la proba de parc scoala. Dupa cele aproape sase ore cat au tinut probele de concurs, s-au desemnat castigatorii, astfel: pe primul loc al clasamentului pe echipe s-a pozitionat echipa de la Scoala Gimnaziala Horea din Simleu Silvaniei, care va reprezenta judetul la faza nationala a concursului Educatie rutiera – educatie pentru viata.

Leave a Comment