Zilele Invatamantului Salajean la CSEI Simleu Silvaniei

Ne-am ales, candva, o meserie frumoasa. Ne ducem existenta deschizand si inchizand usi in sufletele noastre sau in ale altora, incercand mereu sa nu pasim prin viata ca niste orbi, contempland cand si cand incredibilul univers din care facem si noi parte.

Ne intrebam de multe ori daca am reusit sa modelam macar un pic prin ceea ce ne-am propus pentru o ora de curs, pentru un semestru, pentru un an, pentru o viata…. In orice ne straduim sa atingem, sa nu uitam a ne intreba inainte de toate ce fel de valori aducem si gasim in ceea ce infaptuim!

Zilele Invatamantului Salajean au fost sarbatorite din plin la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Simleu Silvaniei. Am trait alaturi de elevii nostri momente unice, de o neasemuita frumusete. Am tinut sa valorificam ceea ce este atat de important pentru noi, dascalii, pentru ei, copiii si pentru toti cei care ne sunt alaturi in incercarea noastra de a cladi ceva durabil in sufletele lor-credinta, cultura, arta.

As aminti actvitatile care s-au desfasurat in cadrul acestor evenimente: ,,Un dar din suflet de copil, la Manastirea Bic, teatru de papusi ,,Scufita Rosie in sala special amenajata din scoala noastra, pe care noi o numin ,,Casuta cu povesti,,,Sunt un mic cantaret,,Cupa Salajeanul-concurs de tenis de masa.

Pentru ca nicio activitate nu poate incepe fara sa-l avem pe Dumnezeu alaturi, am tinut sa oferim ,,Un dar din suflet de copil, mici atentii pregatite de asistentul nostru social, Torok Melinda, copilasilor pe care maicutele de la Manastirea Bic ii au in grija.

Sunt copii ai caror parinti sunt sau prea saraci, sau prea departe, sau prea ocupati cu propriile conflicte pentru a avea grija de ei

Leave a Comment