Scoala de vara la Simleu

Scoala de vara la SimleuScoala de vara pentru tineri, organizata de Primaria Simleu Silvaniei si Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor Simleu Silvaniei in perioada 11-16 iulie, a fost deschisa oficial ieri in sala de festivitati a Primariei Simleu. Ma bucur sa avem in oras astfel de evenimente pentru tineri, evenimente care le dau posibilitatea sa se implice activ in viata comunitatii, punandu-si in practica ideile. Sper ca in zilele petrecute la Simleu adolescentii sa aiba parte de un inceput de vacanta frumos, a declarat primarul Septimiu Turcas, potrivit unui comunicat de presa. La deschiderea oficiala au fost prezenti reprezentanti ai autoritatilor locale, cadre didactice si elevi.

Sunt invitate la eveniment Consiliile Locale ale Tinerilor din Navodari, Bistrita Nasaud, Baia Mare, Zalau, Craiova, Ramnicu Valcea, Piatra Neamt si Bucuresti, precum si reprezentanti ai Asociatiei Master Forum Bucuresti.

Scoala de vara 2007 are ca tema Copilul modern, adolecentii urmand sa fie implicati in dezbateri si ateliere coordonate de psihologi si cadre didactice specializate. Ieri au fost organizate mai multe ateliere cu diverse teme printre care Psihologia copilului modern, la care a participat psihologul Ramona Muste, Copilul modern religios, atelier coordonat de preotul Florian Purcar, Copilul modern din punct de vedere al unui profesor, sustinut de prof. Simona Bara.

Leave a Comment