Au inceput comunicarile la geografie

Intr-un cadru festiv, gazduit de sala Avram Iancu a Primariei Zalau, Sesiunea de referate si comunicari la geografie – etapa nationala, a fost deschisa oficial ieri, la eveniment luand parte peste 100 de liceeni din tara, cadre didactice, reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Cercetarii, oficialitati locale si judetene etc.

Concurentii isi vor sustine astazi si maine lucrarile in fata Comisiei de evaluare, compusa din 20 de cadre didactice (profesori de specialitate, reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Cercetarii, cadre didactice universitare etc.). Proba se va desfasura la scoala Gimnaziala Mihai Eminescu, pe perioada sesiunii elevii beneficiind de cazare si masa la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai. Festivitatea de premiere este programata pentru duminica, in aceeasi sala festiva a Primariei Zalau.

Partea de divertisment pentru elevii si profesori invitati la Zalau a fost gandita de organizatori – Inspectoratul Scolar al Judetului Salaj – sub forma unei excursii in judet, punctele care vor fi vizitate fiind Gradina Botanica – Jibou, rezervatia naturala unica in Europa Gradina Zmeilor – Balan si castrul roman de la Porolissum – Moigrad.

Leave a Comment