Zvonoteca

# Tara arde si babele se piaptana. Cica o femeie din Nusfalau risca sa ajunga la mititica pentru ca a fost prinsa la domiciliu cu vreo zece cartuse de tigari si 90 de lei!!! Pai, bine mai, fratilor, dar daca femeia si-o fi luat tigari pe tot anul ce aveti cu ea? Sincer, chiar nu stim despre cine e vorba, si nici nu ne intereseaza, dar, totusi, e strigator la cer ce se intampla in tara asta. Pentru niste amarate de cartuse de tigari sa spui ca risca sa ajunga dupa gratii?! Daca tat vor sa

se-nfoaie ca paunii, mandri nevoie mare ca “organu vegheaza”, nu trebe decat sa nu se mai faca ca se fac ca nu vad.

# Si daca tot e vorba de baietii cu ochi albastri, cica tare le-a fost frica de baietii rai si le-a bagat tot felul de strambe sa nu mai organizeze gala de K1. Apai, ierte-ne Domnu, dar daca o parte din ei nu joaca la Dinamo. pana la urma vina cui ii? Nu tot a voastra? Iar daca au vrut sa faca o gala, au vrut pentru zalauani nu pentru ei, doar e la mintea cocosului ca daca ar fi vrut sa se bata o faceau in alte locuri si nu organizat. Vorba lor, peste tot in tara si in lume se organizeaza gale, numai la noi nu se poate.

# Miercuri umbau doi tipi prin parcarea alui mai mare supermarket din Zalau, cica sa stranga bani pentru un copil cu probleme de sanatate, care, spun ei e tocmai din Salaj.

Ne-au spus ca ne dau chiar si chitante, ca si cum noi am fi fraieri si nu am sti ca niste chitante poti cumpara de la orice librarie, iar o stampila, daca e cazul, o rezolvi si cu o radiera. Numai ca, dupa vreo 15 minute de stat prin magazin am vazut ca baietii nu mai sunt nicaieri. Am zarit insa masina Jandarmeriei prin zona. Oare de ce o fi plecat baietii? Sa fi fost ceva vrajeala de-a lor? Nu, nici vorba, erau oameni cinstiti.

Leave a Comment