Zvonoteca

# O pipita ce vinde incaltai de Suceava intr-un magazin de pe bulevard si-a amintit ca patronii au numit-o sefa de unitate si-apoi sa vezi aere! Ca sa nu lase rafturile goale, s-a apucat sa expuna chiar si papuci pentru care nu-i comunicase nimeni pretul. Mare greseala a facut zvonarasul cand a indraznit sa o intrebe care-i scoru. S-a-nervat gagica si-anceput sa ia la misto ieftin clientul, ca doara nu oricine ajunge sa vanda sandale si pantofi si sa fie si sefa pe deasupra. Apoi, fata draga, io cu prostu nu ma pun, asa ca de data asta ai scapat. Sa nu dai, totusi, peste unul/una care nu stie prea multe si sa te ia la pumni, ca de-amar ti-a fi!

# Teapa de zile mari pentru doi concetateni, care se vedeau inca de marti, tolaniti la soare, pe plaja egipteana. Si-au stat bietii in aeroportul din Cluj si-au asteptat de li

s-a acrit si ciuciu avion, ciuciu soare, ciuciu nisip! Prima zi a sejurului a insemnat pentru ei, pe langa cateva ore petrecute de-a lela in aeroport, o noapte intr-un hotel din Cluj. Consolarea: n-au fost singuri. Alti 100 de indivizi au muscat-o!

Leave a Comment