Zvonoteca

# La zvonaras in apartament zboara in largul lor tantarii si nu e decat sfarsitul lui martie. Se aude ceva de dezinsectie? O deratizare, ceva? Sau le face aceeasi firma de anii trecuti, cu apa chioara de Ploiesti?

# Controlul in autobuzele din munitipiu se face ca pe vremea lui Caragiale, mon cher. Daca esti prieten cu tanticile si mamitele verificatoare, e peste putinta sa iei amenda, parol! Spre deosebire de ceilalti, pentru care legea se poate aplica fara targuiala de piata. Pai daca si in masinile de transport public legea se face la tocmeala, pe ochi mumosi de bun amic, de ce nu putem calatori si noi moca? Hai ca se poate! Zi-i ca se poate! Trebuie sa se poata, mamitico! Am fost baieti cuminti, parol!

# Nu prea-s harnice firmele astea ce dau gropi prin Zalau, dar uita sa le acopere. Faptul ca le lasa asa cum au lasat groapa din Bradet, mai jos de statia de bus, sugereaza ca le place munca pe jumatate. Sau poate le plac gropile si cum nu sunt de ajuns cele din batatura proprie, le seamana prin tot orasul. Sau poate e ca in bancul cu oltenii, firmele astea straineze ii cred pe zalauani prosti de dau in gropi ca permit toate cele si le fac gropane pe masura. Bine ca nu le fac pe masura standard 2/2, nu-i asa?

Leave a Comment