Zvonoteca

# Hopa tropa pe ogor, hop si eu cu fundul gol! Banuim ca asta e motto-ul cateilor si tropaitorilor din Zalau, care au umplut urbea de rahati. Oriunde iesi din casa, te intampina norocul sub forma binecunoscutei gramajoare care te fericeste daca o calci. Te fericeste mai ales olfactiv si te si revigoreaza, ca la cati draci te umplu brusc, subit si deodata, chiar te simti alt om. Parca era o lege in Zalau ca stapanii patrupedelor sa aiba si pungute si sa-i stearga la fund. Sau numai PARCA era?!

# Daca iesi sambata seara din casa, dai prin baruri si cluburi de copilasi de liceu imbuibati de alcool. Incep devreme, de pe la 12-13 ani si o tin asa pana duhnesc prin toti porii a Bachus. Pariem ca parintii ii cred in parc, la un scuipat de samanta.

# Si ca tot vorbim de chefuri, mai tineti minte hotararea aia de Consiliu Local care zicea ca ho cu chefurile de noapte? Nu, nici voi? Ca nici aia de la cantina meseseana din hapt centrul orasului. Ca urla si muzica si betivanii pe la 1 noaptea de ziceai ca nime nu-i mai presus de lege, asa cum scrie maaaare de tot pe alta cladire din mijlocul orasului.

Leave a Comment