Zvonoteca

# Se aude, dar noi nu credem, ca la ziarul care se lauda cu cele mai bengoase succesuri se practica si disponibilizarile. Ciudat! Sa-ti creasca tirajul si ca efect sa dai afara oameni! Oare e inceputul disponibilizarilor in presa salajeana? Sau, probabil, povestea continua.

# Si chiar vine vineri ministrul Culturii la Zilah? Dupa molozul din zona celebrei statii de autobuz de langa Cultura, nu s-ar zice. Cine stie, poate a prins UDMR-ul un post de conducere si la Cultura de Salaj.

# Domle, ce tara de ciudati! Toata lumea se plange ca sunt gropi in drumuri ori ca drumurile sunt pline de gropi, cratere, vulcani etc. Si daca ar fi drumurile ca-n palma, de ce v-ati mai plange?

# Nu-i zvon: Deputatul PNL Cristina Pocora le-a spus deputatilor, marti, in sesiunea de plen dedicata declaratiilor politice, ca toti copiii romani au nevoie de desene animate cu personaje-eroi care nu promoveaza violenta, precum Mickey Mouse, Minnie sau Pluto. Probabil nu e exagerata zicerea ca avem nevoie de politicieni (si in Salaj) care nu au dat in mintea copiilor.

Leave a Comment