*Bataie mare pe literatura gratis de la un ziar cu adevarul pe prima pagina! Un leu bucata roman celebru Notre Dame de Paris, nici mai mult, nici mai putin. Ieri, la orele diminetii nu mai era nici urma de cotidian plus carte prin chioscurile din Zalau. Na, ca asta-i de bine! Sa vedem cum a trece saptamana viitoare pachetul, la 9 lei bucata. Noi zicem ca tot asa.

*O mare doamna ce sta de garda la mediu nu prea stie cate prune are in straita si, de lene sau din rea vointa, nici nu vrea sa le numere sau sa le cantareasca. Ca ea nu stie nimic, n-aude, nu vede care-i treaba cu animalele moarte dupa ce se inchide Protan. Mai ca ne vine sa o trimitem la medic sa-i puna picuri in ochi, sa-i curete urechile, si la popa sa-i dezlege limba. Ca altceva nu ne ramane de facut. Se ingroapa animalele moarte, au ba? Cine si cum pazeste mediul prin Salaj, daca paza e bolnava?

*Expozitie de deputati si senatori cu blana la Zalau! Cica, sambata, pe platoul de marmura din fata Prefecturii va fi plin de pasari si animale cu blana de toate felurile aduse de partidul cel galben ca lamaia coapta. Iepuri, papagali si vulpi langa oamenii cu sageata. Asta da combinatie!

Leave a Comment