*Supermagazinul supercentral e super plin de produse extra-super-expirate. Pana si laptele de la Joiana cu talanga statuse de doua luni fermentat pe rafturi pana s-a gasit zvonarasul mai destept sa-l ia acasa sa-l fiarba. Nici cu pasta de dinti n-a nimerit-o zvonarasul mai bine, ca la ce sortiment si-a ales era trecut termenul de garantie, trecut ca vremea la bureti. Daca vedeti pe strada vreun zambaret constipat cu dintii galbeni, ala e zvonarasul nostru dupa ce-si va fi facut cumparaturile de la centru.

*Lamuriti de stricaciunile din supermarketul din centru, ne-am pricopst cu zvonarasul plimbandu-se printr-un hipermarket de prin zona sportului de sala, ca doar, doar, o gasi si el un cos mai de doamne-ajuta. Si-a gasit, intr-un final, da cu pret modificat genetic. Ca el a luat produsul de pe raft cu un pret, care insa a dospit pana la casa. S-a modificat. S-a marit. Sau poate sta clientul prost cu vederea. Sau poate angajatii au incurcat treburile. Ori pe rafturi, ori la casa.

*Trei vasnici militai cu pieptul scos si casca-n vant, intr-o duminica, pe cand se lupta ziua cu noaptea, stateau calare pe sosea, intr-o curba de 90 de grade, veghind la siguranta rutiera din zona industriala a Simleului, spre Bobota si avand in spate o fabrica de mobila, iar in fata drumul ce duce pe Vale, la tigani. Si i-a proptit Belzebut pe paznicii soselelor atat de aproape de marcajul de la mijlocul soselei, ca n-aveau soferii ce face decat sa treaca pe sensul opus. In curba de 90 de grade! Ufffff, numa pe sotii isi pusi politaii astia. Doamne, ce ne mai distram!

Leave a Comment