# Iar au turbat domnii si domnitele care au pe mana amendarea zalauanilor ce-si parcheaza masinile prin oras. Si au turbat bine, ca dau amenzi una-ntr-una, pe unde apuca, de nu apuca soferul sa se intoarca fluturand tichetul de parcare abia cumparat, ca s-a si trezit cu amenda. Pai, daca stimabili is turati, soferii devin turati, si mai ca i-ar musca de dos pe cei cu amenda. Daca nu, s-o reduca, macar sa se usureze.

# Domne, ca rau se cutremura paretii de stai pe langa calea batuta a lui Andrei Saguna, aceasta asa- zisa sosea de centura a Zalaului. Si se clatina si se cutremura, de sa tem oaminii ca li s-or imburda paharele din vitrina si-s gata, gata sa le lipeasca cu Poxipol. Nu se mai gata odata centura cea adevarata? Ca ni s-o cam acrit de cand auzim povesti cu pestii si pestioaicele ce si-ar face cuib acolo.

# Harnicii au iesit iara la lucru pe tarlaua asfaltata a municipiului si s-o pus pe taiat, sapat, daraburit asfaltul. Ori cauta aurul dacilor ori vor sa faca o calatorie spre centrul pamantului, ca prea adanci is taieturile alea. Da, totusi, suspectam ca vor calatoria aia, ca tot mai multi se duc sa-si faca revelionul in locuri pline de caldura.

Leave a Comment