# Doamna Onorica, fosta viceprimarita, poate mere linistita la plimbareala, chiar de-i cu picioru-n gips, prin fata pe la localul numai bun de tavernat, ca amu s-o dat cu putintel tement si s-o mai dus din duluri. Si-l poate chema si pe un nene Selesi, sa-i tina de urat, ca ase ne-o soptit un zvonarel de cititor ca si lui ii cam place sa taberneze. Numai sa nu-l apuce pe aista sa-si deie jos budigaii, ca tabernatul e frate cu Bachus, ca apoi doamna Onorica a trebui sa-i imprumute carjele ca sa ajunga acasa.

# De cand s-au instaurat cateva sensuri unice pan Zalau, bulibaseala a dat in trafic de sta mata-n coada si se uita ca indopata cu stupefiante cum soferii care nu cunosc noile reguli, ii dau inainte pe sensul unic, facandu-l numai bun de-o busire mica. Si cum de la una mica se poate ajunge si la una mare, noi stam cu mana pe aparatul foto, ca sigur om avea multe de pozat.

# Vine toamna, bine ne pare, si ne loveste aducerea aminte: avem doua comune unde cosurile de gunoi is mesterite din bidoane de pus muraturi. Apreciem intentia edililor si batem din coada ca delfinii, dar tare ne-am duce sa vedem in ce pun gospodinele castravetii si gogonelele pentru la iarna. Nu ne temem ca in cosurile de gunoi, ci invers, ne mananca grija ca nu cumva cei din primarii sa fi rechizitionat toate bidoanele din camari ca sa aiba rezerve pentru cosurile stradale.

Leave a Comment