# O soferita din Zalau a dat cu masina proprietate proprie si personala intr-un crater din ala ultra-bengos de pe bulevard. Numa ca nu i s-o rupt masina in doua, asa de zdravan ii gropoiul cela ce strajuieste zona industriala. Femeii i s-o urcat tat sangele la cap si s-o pus sa sune si sa dea cu autoritatile de pamant. Mai bine le-ar fi dat direct in groapa, dar mno, fiecare cum poate si cum stie. Iar adepistii nu stiu multe. S-o prezentat repede la marginea gropoiului, s-o uitat, o inconjurat-o bine si a zis ca pot face ceva, ceva. Adica, s-o inconjoare cu doua, trei crengi. Cica asta se vor semnalizatoare. Poate, daca se roaga adepistii bine, crengile or si asfalta gropoiul, ca, zau, tare bine ar fi.

# Un Ionica Pompilica si cu Minte de Nimica se faloseste intr-un masinoc prin Zalau si parcheaza unde vrea muschii lui. Si, ca sa arate ce tare e in parcare, lasa masinocul parcat stramb ca sa incomodeze alti soferi. ZZZuper, se zgarie probabil pe creier de fericire cand isi vede isprava, dar sa vedeti ce s-a zgaria pe ochi cand i-or trage unii niste linii cu cheile, fix pe lateralele masinocului.

# La banca tumna picata din Rai iar nu marg bancomatele. Daca tat nu le-o reglat si alimentat, de ce le mai tin? Sau asteapta oare sa le dea clientii bani sa le alimenteze? Ca de-i ase, om pune de-o cheta in fata prefecturii, bine?

Leave a Comment