# Cum dai sa urci pe Clujului, cum te apuca groaza. De o vreme destul de indelungata se fac niste lucrari care ii impiedica destul de tare pe soferi sa circule in conditiile cele mai normale prin zona. Foarte bine ca se fac lucrari in zona respectiva, insa noua, romanilor, ne cam place sa incepem un lucru iar cand e vorba de terminat… om mai vedea noi.

# Si daca tot veni vorba de strada Gheorghe Doja, cu cativa metri inainte de intersectia cu Stadionul, drumul este atat de denivelat ca, in momentul in care treci cu masina prin zona, iti scutura chiar si creierii. Faceti ceva, oameni buni, cu drumul din zona, cum ati facut si cu cel din zona Spitalului, unde a fost la fel.

# Mai, frate, am fost si noi ieri pana la clubul care se ocupa de sportul scolar, insa ne-a luat groaza cand am vazut ce cratere sunt prin zona respectiva. Pai, chiar nu s-o gasi o lopata de bitum sa le faceti si oamenilor de acolo drumul si parcarea. Nu de alta, dar la ce drum au saracii profesori de la clubul respectiv, cred ca sunt nevoiti sa treaca in fiecare luna pe la service cu masina.

Leave a Comment