# Vreo trei vajnici soferi de prin Zalau s-au obisnuit cu traiul bun si nesimtirea de a-si parca masinoacele hapt pe trotuarul ce imprejmuieste Centrul Militar, de nu au pietonii loc sa treaca nici daca sunt slabanogi ca Stan a lui Bran. Nici elevii aia mici nu incap, ca am surprins saptamana trecuta o fetita ce a incercat sa se strecoare printre masina si zidul dinspre Casa de Cultura si acolo a ramas. Domnilor soferi, daca nesimtirea va e atat de mare de ajunge pana-n grinda, poate va treziti intr-o zi din viitorul foarte apropiat ca ii apuca nesimtirea si pe trecatori si va traga niste zgarieturi pe aripi, de-ti zice Cu-Cu!

# Cica se asfalteaza prin Plopis. Drumurile. Adica alea unde sunt niste gropoace de-ti pare ca aratura e net superioara soselei si unde-ti vine sa sari mai ceva ca la sotron sau sa-ti iei masina in carca, sa nu se zdruncine asa de rau. Hmm, lumeee, se asfalteaza in Plopis. Ui-ha!

# A trecut vara si tot nu s-a rezolvat problema masinilor ce transporta materiale de constructii in Zalau, in cine stie ce zone pline de noroi, si apoi vin cu rotile intinate in oras si traseaza niste linii groase, mai ceva ca alea de la zebra. Si, uite asa, se aduna mizeria si se ridica valuri, valuri de praf cand trec masinile pe drum, de te poti crede linistit in Sahara, unde vantul ridica nisipul in slavi. Apoi, noi om ridica in slavi niste sfinti, ca avem consilieri locali, dar ii cam doare in cot de noroiul nostru, al de azi, de miine si poimaine si pe care il caram si noi in case, in vecii vecilor. Amin!

Leave a Comment