# Raliul hazliul de pe Meses s-a incheiat brusc, duminica, pe la 3.30 trecute fix, cu o masinuta de politie parcata in rapa. Cica masinuta cu caschetarii din ea fugareau un vitezoman ce a calcat linia continua, dar cum Loganu-i doar Logan si celalalt autoturism era Fuljer, mare branza nu le-o iesit politailor. Ba am zice ca la cat de zborsita si strivita le era masina, puteai scurge din ea zar. Mno, dracie, de aia o fost nevoie si de-o macara s-o scoata din rapa. Noroc cu dragutele astea de macarale, eheiiii.. Macarale, rad in soare argintii, macarale…

# Iar a trebuit sa scoatem barca ieri, dupa ploioc si, tulai Veta, dar se anunta ploaie pana maine… Ce ne facem, fratilor? Om ajunje sa ne comandam o arca precum cea a lui Noe, din fibra de sticla si cu GPS in dotare, numai sa nu ne mai udam pe sosoni.

# O ghiseista de la gara ceferista din Jibau s-a zburzuluit ca o ciumafaie la doi calatori care au avut cica nesimtirea sa o intrebe la ce peron vine un tren X, intr-o seara. Stimabila de cotoroanta mai ca nu le-a ars impertinentilor mutrele cu cateva limboace de foc, precum balaurii, mai ca nu le-a tras cateva pedale dupa ceafa cu manutele ei grasute si mai ca nu i-o trimis la colt, ca la mama zmeilor acasa. Mno bine, lelita cu catrinta, daca numai ase sti vorovi, om schimba si noi placa, gramofonul si dictonul, sa nu mai fie hiba la Jibau.

Leave a Comment