# La cererea expresa a respectivei, o mentionam la rubrica de fata pe fosta vice carliontata a muncipiului. Cum nu prea am auzit in ultima vreme nici de bine dar nici de rau despre dansa, putem aminti, totusi, ca ieri, la conferinta da presa, arata foarte bine, bronzata, cu carliontii zburdand sagalnic in adierea cuvintelor de lauda despre actuala vice. Doar rujul, o parere personala, nu a fost prea bine ales.

# Si daca tot vorbim de conferinte de presa, nu putem trece cu vederea cresterea spectaculoasa a numarului acestui gen de intalniri a politicienilor cu presa de pe la noi. Daca mai adaugam si institutiile, ajungem la situatii ca cea de astazi, cu trei conferinte de presa, toate de la ora 10.00. Da mai opriti-va fratilor cu comunicatul informatiilor catre presa. Cand deloc, cand prea mult.

# Se zvoneste prin targul cu buda de lux ca o sucursala a unei banci, sau mai exact un perete exterior al sediului, a fost gaurit, vineri, de zelul unor muncitori ce lucreaza in zona. Culmea e ca nici alarma bancii n-a sunat, nici nimeni nu s-a sesizat. Drept pentru care, pana luni dimineata, banca a stat la dispozitie hotilor, mai accesibila ca oricand. Bine ca nu s-au sesizat nici astia.

Leave a Comment