Un tip funky cu un BMV super-cool asculta ieri niste muzica trendy in buricul targului, in parcarea arhiplina de la coltul superaglomerat al Prefecturii. Si asa mare tambalau facea cu boxele alea de nu se apropiau nici insectele de portbagajul lui, daramite oamenii. Noi ne-am pus vata in urechi si in nas, din rezerva din gentuta, sa nu ne napadeasca sangele. Cat despre ceilalti trecatori sau lucratori de prin cladirile vecine, ne pare rau pentru ei, da, vorba politistilor, n-ai ce le face!

*Tare ne place culoarea pielii zalauanilor proaspat sositi din concedii exotice. Ca e ruginie ca apa de la robinetele de prin apartamente si case. Si suntem convinsi ca apa asta tulbure o sa-i ajute sa-si pastreze bronzul, atata timp cat furnizorii continua sa dea cu bata in balta, iar impuritatile o sa curga garla prin instalatiile sanitare. Nu stim nici cat o sa reziste si astea la invazia de rugina, da ciorbele or avea sigur supliment de Fier si Namol in compozitie.

*Cum bine se stie, doctorii zalauani sunt printre cei mai competenti si mai performanti doctori din tara. Atat de performanti incat prescriu retete chiar fara consultatia prealabila a pacientilor. Astia da neurochirurgi, tineti-o tot asa! Va uram sa aveti o constiinta curata ca apa de izvor cu care va spalati pe maini. Cat despre Juramantul lui Hipocrate, uitati de el, ca oricum nu va ajuta la nimic!

Leave a Comment