*Carcotim cu spor despre sonorizarea de toata rusinea de pe scena amplasata in centru de Zilele Zalaului, care mai bine n-ar fi fost. Ca si de cantau artistii fara microfoane se auzea mai bine, iar piesele ar fi sunat a muzica, nu a tiuit ca din fundul iadului. Iar daca anul trecut ne-au obisnuit cu binele, nu ne-am fi asteptat sa-i suparam intr-atata pe invitati, incat sa ne intoarca dosul. Mai bine ne-ar fi aratat obrazul.

*In orasul asta al nostru se barfeste ca pe ulita satului. Pana si noua ne-a trecut un zvon pe la urechea aia cu care auzim cum ca Primaria ar fi luat spaga de la comercianti pentru locurile de pe bulevard unde sa-si imprastie boarfele de vanzare. Noi nu stim ce sa zicem, ca si de Ileana din Coznici vorbeau babele din sat ca nu mai e fata mare, si de-aia tot domnisoara-i zice.

*Tiganimea de pe centru adusa cu onor de Primarie sa haleasca hamsii, mici si bere o simtit nevoia sa-si relaxeze stomacul si vezica. Si, cu spirit de cercetas, prieteni ai naturii cum sunt, s-au simtit mai bine prin parcuri, printre flori si iarba, decat la toaleta urat mirositoare care ii tinea la coada si, pe deasupra, ii mai si taxa. Bine ca a ploat un pic, ca administratiei locale nici nu i-ar fi trecut prin minte ca ar putea spala putoarea, cu adepistii impreuna.

Leave a Comment