*Fiindca noi ne-am baricadat in bloc, toaleta publica din spatele blocului de la parterul caruia ne avem sediul s-a mutat in cladirea aflata in chinurile constructiei din spatele Consiliului Judetean. E deja un lucru bine stiut ca in Zalau pute, da punem ramasag ca nu v-ati imaginat nicioadata ca pana si zidurile alipite Prefecturii or mirosi a urina. Bagam de seama ca o sama de oameni nu-s cu mult mai emancipati decat cainii, iar teritoriul trebuie marcat cumva.

*Dupa ce am fost bombardati cu SMS-uri de la mult stimatii candidati la primarii, consilii, bla, bla bla, acum primim mesaje de la legiuni romane. Ca, cica, sa poftim la Zilele Romane si Zilele Cetatii, deoadata si-n acelasi timp. Apai, nu stim unde om merge pana la urma, ca nu mai intelegem nimic. Ori mergem la Zilele Romane, ori la Zilele Cetatii. Da daca ne cheama cu atata patos, om face cumva sa impacam si capra, si varza.

*Vasazica, in romaneste se scrie cum se aude, ca in toate limbile cu ortografie fonemica. Numa ca, dragii nostri vecini de la terasa cu numele castrului roman de la Moigrad s-o incurcat in teorii si, credem, in firele internetului wireless, scriind, dupa ureche, mare, cat sa afle si bunicutele: Adu-ti si tu leptopul!. Tot aia e, ca ei is platiti sa serveasca, nu sa scrie corect. Rait?

Leave a Comment