# Cica la Pusta Vale ar vrea poporul bai publice, sa aiba unde se scalda, unde face o taruca de baie, ca e mare caldura, mon cher. Si ca daca nu au unde pune de-o scalda, ei se rascoala impotriva ciupelor. Ase de rau, ca numai ce or da neste gauri in conducta ceea noua de apa, ce le-o face primarele. Sa se simta si la ei ca e vreme de cirese si de scaldat.

# Pe tate microbuzele de la Transurbis is lipite reclame la o firma ce vinde mochete si linoleum, de nici macar nu te prinzi ca masinile nu-s ale lor, ci de astea pentru transportul poporului. De nu esti in tema, cand trag soferii in statie stai si te uiti la ele ca boul la poarta noua si mai ca uiti sa te urci. La valul de tranzitie, bag sama, or fi microbuze under covar.

# Mne feri ce plin e la Broscarie de lume, la strand de lume si peste tot de tantari. Nu mai ai loc nici unde sa arunci un ac, daramite sa intinzi o patura. Poate tre sa ajungi acolo cu rezervare, periati iarba, dati cu grebla, ca venim. Si sa anunti si distanta de la care vii, ca sa fie totul gata la fix. Ori asa, ori ne mutam la Pusta Vale, ca tot au prietenii bronzati ciupe multe.

Leave a Comment