# Mii de tranete si fulgere in jurul Carrfour-ului, ca is goale rafturile si nu are produse nici cat avea ametita de Artima dinainte. Nu e carne, nu sunt servetele, nu e nici hartie igienica uneori, dar va asiguram ca, totusi, este ceva. Soareci. Cu duiumul, probabil si-au facut cuiburi pe rafturi si se inmultesc acolo in voie si nesiliti de nimeni. Daca nu ne credeti, luati din produsele rontaite de ei, dar care stau inca pe rafturi, si duceti-le la casa. Vi se va spune candid ca nu au nimic, sunt doar roase de soareci. Deci, poate ca daca erau cu muscaturi de sobolanoci se luau masuri, dar altfel, pace buna, Ardeal!

# Pe strada Eminescu, vin viituri. Cum nu este nici macar o simulare de sant, sapat la plesneala si in dorul leii, cand da un ropot de ploaie, vin siroaiele de apa maloasa direct in curtile oamenilor. Ca sa nu mai depuna sesizari la primarie pe degeaba, mai bine s-ar reprofila. Sa se faca, domle, cautatori de aur, tot ar iesi mai in castig.

# Saptamana trecuta, in timp ce urcau Mesesul, unii soferi au simtit cu propriile nari calitatea transportului de materiale fertilizatoare, in Romania. Toate mortaciunile si gunoiul de animale sunt carate dintr-un judet in altul cu camioane acoperite doar de o prelata pricajita. Ca atare, duhorile cele mai rele din lume ies si se umfla in aerul torid, de-ti stramba naririle si te lasa cu ochii inlacrimati minute in sir. Nu-i asa ca e de-a dreptul idilic? Doar suntem de la tara si ne place asa!

Leave a Comment