*La restaurantul ce poarta numele fetei cu piticii, ospataritele, cam limitate de mama natura in cuget si-n simtiri, servesc clientii sau nu ii servesc, depinde pe care parte dorm si, mai ales cum si cu cine. Si le-o mai dotat mama natura pe fetele astea si cu o amnezie acuta, de au uitat duminica seara unde si-au pus pixul si clientii dupa o juma de ora de frecat menta. Cu pixul nu stim ce-au rezolvat pana la urma, ca prea le chioraiau matele clientilor si au plecat, iar rugaminti fierbinti nu aveau in repertoriu.

*Se zice ca dupa autobus nu tre sa fugi niciodata, ca vine altul. Numa ca cine-o zis-o nu i-a cunoscut pe soferii de pe autobusele nr. 6. Astia nu se pot obisnui nici cum cu munca in zilele de duminica si mai trag cate-un pui de somn pe dreapta, la capat de linie. Cica ei is obositi si ca le place sa traga chiulul la umbra. Ce sa le faci!? N-ai cu cine! Niste… balcanici!?

*Daca in Sanmihaiu Almasului oamenii sunt mai rasariti si mai europeni decat toti si si-au facut cosuri de gunoi din bidoane de muraturi, cei de prin apropierea padurii de langa Criseni se trag din ceva neam mai sarman cu duhul si isi arunca gunoiul prin padure, la radacinile copacilor, sa nu il ia apa. Nu stim ce gargauni mai au in cap oamenii astia, da credem ca din gropa de gunoi din Criseni si-au extras si ei cultura si civilizatia.

Leave a Comment