# Ieri, pe seara, ajuns acasa si dornic sa scape de praful zilei, un coleg de-al zvonarasului s-a trezit cu apa taiata. Ioc la robinetul din bucatarie, ioc la cel din baie, dar a dat fain frumos de altceva: de o tidula in care era anuntat ca l-au debransat pe motiv ca nu a reinnoit contractul pe care vechiul proprietar il avea cu Compania de Apa. No, pai cum era sa viseze omul ca tre sa reinnoiasca minunea de contract? Poate trebuia sa plateasca o Mama Omida, care sa-l instiinteze ori sa ghiceasca in zatul de cafea. Ups! Care cafea? Ca l-au debransat de la apa, remember?

# Dupa ce, tot la trei saptamani, ne trezim cu cate o traznaie de accident in Mirsid, politistii s-au pus pe campanie. De prevenire, cica. Da hapt tranta! Era prevenire daca incepeau si ei mai repede, nu? Poate trebuie sa-i prevenim si noi mai din timp ca trebuie sa previna, ca poate s-ar fi prins mai repede de cum sta treaba.

# La unele ABC-uri, vanzatoarele vand zilnic pungi goale si prenadez baietilor strazii. In cunostinta de cauza, luati aminte. Si tot in cunostinta de cauza, le aprovizioneaza constant si patronii. Oare sunt tembeli ca asa i-a lasat Dumnezeu pe pamant sau is tembeli crezand ca noua ne scapa gestul lor tampit? Daca mintea te duce numai cat sa crezi ca poti scapa basma curata, vanzand moarte la punguta semenilor mai necajiti decat tine, apoi se inseala amarnic. Banuim ca ii va salta cineva cat de curand si i-a vari intr-un cazan cu smoala, de or striga tot Alelei!

Leave a Comment