# Ioioioi, cum s-a strecurat o neghina in materialul unuia din colegii zvonarasului si a scris ca inaltarea drapelului, de Ziua Drapalelului, se va face pe catargul drapelului, ieri. Care IERI este in 26 ale lunii in curs, corectamente. Asa ca, tot corectamente si luandu-se dupa colegul cu pricina, un alt coleg de-al zvonarasului s-a dus si s-a protapit fain frumos langa catargul vietii. Baiat bun si matelot a I-a, jurnalistul a pazit vajnic catargul vreo juma de ora, pana i-a dat prin cap ca poate o fi gresit busola si a iesit materialul din Magazin cam debusolat. Debusolati si noi, zicem mii de scuze. Si, fulgere si tunete, promitem ca nu mai zvonim aiurea-n tramvai.

# Sa vedeti cum si-au scos zalauanii barcile pneumatice miercuri, dupa un ploioc de-ala rau, rau, si au iesit cu ele prin zona industriala. Ne-am repezit si noi acolo, sa vedem daca-i rost de dat la peste si sa-i dotam pe oameni cu undite bune. Halal!

# Zice-se ca-i scandal pe la o comuna dulce si zalharisita de pe Valea Somesului, din pricina alegerilor. Dar ce va mirati asa? Ca doar e scandal si la Cehu, si la Plopis, si peste deal de Meses, iar daca vreti sa stiti, si la Sintesti se bat aia chiar si acum. Si Consiliile Locale tebuie puse pe roti, si primarii unsi si pe Elodia tot nu a gasit-o nimeni.

Leave a Comment