# Un sofer mai bezmetic si-a uitat masina, joi cand ploua mai abitir, pe strada Crisan din Zalau hapt in mijlocul drumului. In rest, motorul era inconjurat de ape, de zici ca era Titanicul in mijlocul Atlanticului. Iar bietii trecatori pe care ii lovise ghinionul sa fie in zona nu aveau cum trece de masinoc, decat ori escaladand containerele de gunoi, ori capota masinii. Noi am fi sugerat solutia din urma, ca sa-i lase niste urme soferului incat sa-si aduca aminte sa parcheze unde sunt locuri amenajate, nu unde il apuca poftele.

# Afaceristii cu valuta de valuta de pe langa un castru aproape roman mai ca si-au facut birouri ad-hoc in zona. Cu o plasa agatata intr-o ramura de copac, cu picioarele si plapandele fapturi bortoase cocotate pe garduri, afaceristii te imbie la dolarei cu niste glasuri care de care mai dogite. Pai, ca sa fie decorul complet, ne vine si noua sa-i agatam in cui. Le-ar sta numai bine. Bistos!

# Ioi, ce behaiala a fost la un concurs de tuns oi, in uichend, ca nu stiai cum sa-ti infunzi mai bine lana, pardon, vata in urechi. Dar las ca s-o baut bine, s-o mancat bine, iar apoi frizerii de turcane numai de-a dragul si-o bagat degetele in moatele lor, meterlindu-le de-a maganul. Be-he-heee!

Leave a Comment