# In plina campanie electorala, in Zalau, au ajuns si artistii de la un anumit circ. Cu tot cu animale. Pana la urma, chiar nu are importanta originile lui. Cert e ca nici nu se putea sa asistam la o coincidenta mai faina. Pe langa anumite manifestari ale unor candidati loco, maimute intr-ale politichiei de sub Meses, urmeaza sa asistam la adevarate reprezentatii ale unor animale chinuite pe centimetru patrat. Chiar asa. In darnicia lor, baietii din fruntea municipalitatii zalauane au aprobat in cele din urma desfasurarea de forte a circarilor, inghesuindu-i undeva langa Sala Sporturilor. Cica in alta parte nu s-a gasit loc. Asa ca, intre doua numere de scena, animalele de la circ se odihnesc intr-un picior. Norocul altor elefanti, care se lafaie zilnic pe scaunele de piele din Primarie, amplasate in spatii cat cuprinzi cu ochii.

# Pentru ca tot suntem la capitolul animale, constatam ca, de cateva zile, girafa unui anumit partid galben a luat o pauza. Si asta dupa ce, sarmanul animal, la inceputul campaniei, parea ca o ia razna. Saracuta, s-o fi intoxicat de la iarba stropita din greu cu anumite substante contra tantarilor si… capuselor. Ori are deja rau de inaltime? Daca-i asa, o sa-i treaca repede. Cineva trebuie sa-i arate ca inaltimea ei nu se ridica mai mult de genunchiul broastei…

# In plina zi, cand toti soferii zalauani injura traficul din oras, adeperizatii s-au apucat sa vopseasca marcajele rutiere de pe asfalt. Stim ca nu-s bani pentru a fi platite sporurile de noapte, insa nici in halul asta, mai, baieti! Mai stim ca-i campanie electorala si ca improspatarea asfaltului da bine la ochiul electoratului, dar tot la fel de bine s-ar putea ca socoteala din Primarie sa nu fie la fel cu cea din intersectie.

Leave a Comment