# Toata lumea se mira unde sunt oamenii cu epoleti pentru a-i amenda pe soferii care circula cu masinile pe sens invers. Pai ce sa ne mai miram de ei, cand cei de la comunitara se plimba bine, mersi prin asemenea locuri, fara sa tina cont ca circulatia se desfasoara intr-un singur sens. Ba mai mult, nici macar nu au bunul simt sa vireze putin de volan spre marginea soselei in momentul in care vad o masina venind din sens invers. N-ai cu cine, mah! N-ai cu cine!

# Cica ieri ar fi fost la Zalau fostul mare portar al Stelei, Dukadam, iar unii au incercat sa faca mare tam-tam din chestia asta. Mai fratica, noi nu contestam meritele lui Dukadam, fiindca performanta sa este inegalabila, dar se pare ca unii vor sa profite de o asemenea prezenta, facandu-si campanie electorala. Amu, tati incearca sa iasa cu ceva in fata, insa important e cine rade la urma.

# Si daca tot veni vorba de campanie electorala, in comuna miniera din apropiere se zvoneste ca actualul edil isi pregateste bagajele, deoarece nu mai are nici o sansa la conducerea primariei. Amu, noh, dupa fapta… si rasplata.

Leave a Comment