# Pentru a elimina orice fel de supozitii cu privire la inclinatia politica a sarmanului zvonaras, subptsemnatii de la ziar au decis sa dezbrace adevarul in c…rul gol, astfel incat curiosii sa poata inchide ochii noaptea. De exemplu, ieri, am decis ca redactorii sa fie pedelisti. Azi, udemeristi. Sambata si duminica…, in familie (deci nu se pune), iar luni vor fi pesedisti. Da peneleu mai mult?

# Ce-i fain in campania asta electorala consta in faptul ca nu se intampla mai nimic. Am zis fain? Pardon, straniu… De parca am asista, ca in fotbal, la un blat intre partide. Ori politicienii de subpt poalele Mesesului nu mai au chef de competitie, ori si-au dat seama ca palmasii de alegatori nu mai pun botul la minciunile lor.

# Trecand la lucruri ceva mai serioase, readucem aminte stimabililor din fruntea municipalitatii ca traficul din Zalau se sufoca de la o zi la alta. Ne scuzati ca va deranjam din munca electorala, domnilor, dar subit ne-am adus aminte ca va luati salariul din taxele si impozitele pe care ni le-ati bagat pe gat. Ca sa vezi, am ajuns de unde am plecat. Adica de la nimic la eternul si eternul…nimic.

Leave a Comment