# Tulai, Doamne, ca s-o invatat lumea institutionala tat cu videoconferinte si cu aparitii televizate, incat numai asta are in cap. Nu le plac directorilor conferintele, daca nu-s video, cu hau-hau si bau-bau. Deschidere de orizonturi catre tehnica, nu zicem, dar zau ca sta si mata in coada cand aude ca jurnalistii is primiti cu inima si bratele deschise la videoconferinte, care nu-s decat conferinte.

# No, mancat-as, nu vor romii din Pusta Vale sa se lase vaccinati si pace buna. Ba, de frica acului, fug mancand pamantul, cu picioarele scaparand scantei, nu altceva. De fapt, ii suspectam ca au prins un asa mare drag de tantile asistente, incat vor sa le vada alergate nitelus prin batatura, intr-un joc de-ala de-a v-ati ascunselea si prinselea. Sa va ascundeti bine! De ac!

# La Politie, in timpul unei minunate conferinte de presa, s-a stins si s-a aprins becul de cateva ori, de se intreba presa ce sa fie?! ce sa fie?!. Poate au fost vecinii de la SRI. Ori poate era discoteca mascata. Hmmm, ia sa luam amprentele tuturor, sa vedem cine-i de vina.

Leave a Comment