*S-au apucat adepisti nostri sa repare ce s-a stricat cu lucrarile la conducta de apa din zona Stadionului. Da sa vedeti voi alea carpituri de asfalt in trepte, ca nu mai stii unde-i soseaua si de unde incepe trotuarul. Blestemata lucrare, ca ce se face azi, se strica maine, unii toarna asfaltul, altii il sparg. Na, ce sa le faci?! Ca ei is platiti sa munceasca, nu sa gandeasca.

*Va mai amintiti de marea lipitura a PD cu PLD? Ca noi ne mai amitim unele detalii, printre care si cel legat de denumirea noului partid. De ce readucem in discutie vremuri demult apuse? Pentru ca celor din Simleu le-a scapat micul detaliu, si-au ramas cu sigla PD la vedere. Oricum, tot aia e, ca de revizuit s-a revizuit, urmeaza sa se schimbe si la Simleu.

*Cica la Catedrala din Zalau nu se umbla cu maruntisuri, mai ales cand ai de platit pomelnice, ca e rusine mare sa dai popii doua bancnote de 1 leu. Zice-se ca licitatia incepe de la 5 lei, api, de acolo, cat te lasa sufletu sa umpli buzunaru omului lui Dumnezeu. S-apoi predica omu nostru modestia, chibzuinta, umilinta si condamna lacomia. Voi sa faceti ce zice popa, nu ce face el!

Leave a Comment